(S)nak og æd – Den Røde Ko!

Nu kan vi godt fornemme, at sommeren er kommet til Danmark. Bøgen er sprunget ud, græsset står højt, fuglene kvidrer og det er tid til at nyde det gode selskab i netværket – ude i skoven.

Vi inviterer derfor nu til årets anden omgang (S)nak og æd – et arrangement vi har kaldt ”en rød ko”! Flere har spurgt, om der er en sammenhæng med filmen Blinkende Lygter, da det jo sidste gang var ”hjemmeskudt” vildt. Her kan vi dog afsløre, at det ikke heeelt er tilfældet! Vi har ikke skudt en ko J

Menuen står på rødt oksekød med lækkert tilbehør. Vi hjælpes ad med at skabe et godt måltid mad, som selvfølgelig tilberedes over bål midt i skoven.

Medbring dit gode humør, tøj til lejligheden og noget at sidde på (evt. tæppe).

Denne gang vil vi også bede dig medbringe din egen vin (og glas) – og så vil vi rigtig gerne høre, hvorfor du har valgt at tage netop denne vin med til en aften i det grønne, hvor vi vil sætte tænderne i en rød ko.

Aftenen arrangeres i samarbejde med Freya Askjær og Henrik Karlsen.:

HUSK at melde TIL eller FRA i APPEN

Program:

18.00:          Velkommen ved Helle Rahbek, Viborg Netværk

18:10           Vi laver mad over bål – og “rå-hygger”

21.00           Tak for i aften

Du har én plads til denne aften. Der er 20 pladser, der fordeles efter først til mølle-princippet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme.

Viborg Netværk tager Corona/Covid-19 alvorligt, og alle møder og arrangementer gennemføres med respekt for sundhedsmyndighedernes anbefalinger og påbud. Der vil være godplads, så vi kan holde afstand.

Se mere om Corona/Covid-19 her.