Om netværket

Fællesskab, fællesskab, fællesskab

Som medlem af Viborg Netværk inviteres du jævnligt til morgenmøder og aftenarrangementer, og får derigennem rig lejlighed til at præsentere dig selv og din virksomhed over for netværket.

Viborg Netværk er nemlig mere et fællesskab af erhvervsledere end det er et salgsnetværk. Vi tror helt grundlæggende på, at salget kommer indirekte gennem opbygning af sociale relationer med andre netværkere. Det er bare nemmere at tage telefonen og ringe til én, man kender.

Tillid, Tryghed og Troværdighed er vores kerneværdier. Ikke bare for Viborg Netværk men også for dig som netværker. Gennem deltagelse i netværket opbygger du tillid, tryghed og troværdighed over for andre erhvervsledere på Viborgegnen. Værdier der er helt grundlæggende for et godt samarbejde mellem virksomheder.

Det betyder altså, at du får det ud af netværket, som du selv lægger i det.

Netværksmøder

Hvert år holder vi cirka 200 8-mands netværksmøder på forskellige virksomheder på Viborgegnen – de fleste er morgenmøder, som starter klokken 8.15 og slutter 9.30.

Mellem 7 og 9 medlemmer deltager i hvert morgenmøde, der altid begynder med en kort præsentation af alle deltagere fulgt af debat om dagens tema.

Du bestemmer til dels selv, hvor mange møder du vil deltage igennem året samt hvilke dage der passer dig bedst. Jo mere forskelligt du lægger dine møder, jo flere forskellige virksomheder møder du i løbet af året.

Aftenarrangementer

”Tak for sidst” er en fantastisk døråbner til en samtale, og derfor er aftenarrangementer også en vigtig del af Viborg Netværk.

Vi lægger stor vægt på at du skal have det sjovt, slappe af og føle dig tryg sammen med andre netværkere. Derfor holder Viborg Netværk også arrangementer uden for normal arbejdstid i løbet af året. Det kan være intimkoncerter, foredrag og arrangementer hvor du selv er i sving.

Typisk mødes vi 18.30 eller 19.00 og slutter omkring 21.30.

Vil du være med i netværket?

Kontakt os og hør mere

Dit netværk, vores netværk, Viborgs netværk

Brug ét minut på filmen her...

Vores mødeledere

De skaber forbindelser
 • null

  Helle Rahbek

  Mødeleder og Indehaver

 • null

  Simon Olesen

  Mødeleder

 • null

  Arne E. Kjølhede

  Mødeleder

 • null

  Anders Kristensen

  Mødeleder

 • Hanne Simony

  Hanne Simony

  Administration

Netværkerne siger...

Hør hvorfor de er med i Viborg Netværk